Categorieën

Service

KADE40 tijdens het VL.Loggerfestival

KADE40 tijdens het VL.Loggerfestival
Uit

KADE40 tijdens het VL.Loggerfestival

  • Advertorial
  • 19-06-2017
  • Uit
KADE40 tijdens het VL.Loggerfestival
VLARDINGEN - KADE40 neemt traditiegetrouw deel aan het VL.Loggerfestival. Dit jaar maar liefst twee dagen! Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni hebben cursisten, kunstenaars en partners van KADE40 een gevarieerd programma samengesteld met leuke activiteiten, workshops en optredens (toegang/deelname gratis).

 

Vlaardingen door de lens van…


De fotowedstrijd ‘Vlaardingen door de Lens van…‘ was een succes. Er zijn ruim 80 (!) foto's ingestuurd, waarmee zo'n 30 Vlaardingers hun kijk op Vlaardingen hebben gegeven. De jury heeft inmiddels 40 werken geselecteerd welke een plekje krijgen in de expositie ‘Vlaardingen door de Lens van…’ De opening is op vrijdag 23 juni a.s. om 17.00 uur. De winnaars van de fotowedstrijd worden deze avond bekend gemaakt. De geselecteerde foto’s zijn nog tot en met 30 juni a.s. te zien in de centrale hal van KADE40.
 

Workshops en optredens


Zaterdag 24 juni kunnen jonge kunstenaars in de dop een speciale workshop volgen. In het KADE40 Kinderatelier gaan zij onder leiding van een beeldend kunstenaar met verschillende materialen aan de slag. Vrije inloop tussen 12.30 – 15.30 uur, deelname gratis. In de podiumzaal kan het publiek tussen 11.30 en 16.30 uur genieten van optredens van muzikanten en bandjes die wekelijks bij KADE40 lessen volgen. Speciaal voor het VL.Loggerfestival hebben zij een feestelijk programma samengesteld. Het definitieve muziekprogramma zal binnenkort te vinden zijn op de site en Facebookpagina van KADE40.
 

Op de KADE


Op de kade voor KADE40 ‘landt’ beeldend kunstenaar Charlotte van Otterloo (geboren in Vlaardingen) met haar Dromoscopen. Met je hoofd in de suikerspinwolken, waan je je in een andere wereld; tussen de vissen in een koraalrif of in het brein van iemand anders.

De hoogte in Het letterlijke hoogtepunt van de dag speelt zich af voor de deur van KADE40. Stap in een hoogwerker en laat je op de ‘spoken words’ van kunsthistoricus Willy Atema meevoeren naar hoger sferen. Deelnemers kunnen op grote hoogte mindful naar kunst kijken. Een spannende, maar tevens relaxerende ervaring. Deelname gratis.

 

Data
Vrijdag 23 juni van 17.00 – 19.00 uur (doorlopend programma)
Zaterdag 24 juni van 11.00 – 16.00 uur (doorlopend programma)

Locatie
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen
www.kade40.nl

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →