KADE40 trakteert: koffie en koek

03-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 8 november viert KADE40, het centrum voor kunst- en cultuureducatie aan de Westhavenkade in Vlaardingen, haar vijfjarig jubileum. En... wie jarig is trakteert. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan de deuren open voor iedereen die bekend - of juist nog niet zo bekend - is met KADE40. Voor koffie, thee en koekjes wordt gezorgd.

Kunst verbindt Naast de reguliere lessen zijn er deze donderdag nog verschillende aanvullende activiteiten in het pand. In de centrale hal wordt gewerkt aan een kunstwerk '5 jaar KADE40', waar alle bezoekers aan mee mogen werken. Op deze manier kan een ieder zijn of haar binding met KADE40 op creatieve wijze uiten. 

Op de bank bij

Speciaal voor het vijfjarig bestaan heeft fotograaf John Middelkoop 40 Vlaardingers die een binding hebben met KADE40 gefotografeerd, thuis, op de eigen bank. De foto’s zijn op groot formaat geprint en voorzien van het persoonlijke verhaal van de modellen. De expositie ‘Op de bank bij’ is vanaf 8 november t/m 3 december te bezichtigen in de centrale hal van KADE40. 

Pakje kunst

Ter ere van het vijfjarig bestaan heeft KADE40 als cadeautje voor Vlaardingse kunstliefhebbers, de Pakje Kunst-automaat naar Vlaardingen gehaald. Voor slechts vier euro trek je een pakje kunst van een (jonge) kunstenaar uit de regio Rotterdam uit de oude sigarettenautomaat. De Pakje Kunst-automaat is al sinds de start in juni 2018 een hit en wordt voor Rotterdam e.o. beheerd door Kunstuitleen Rotterdam. De Rotterdamse Pakje Kunstautomaat bevat inmiddels mini kunstwerkjes van ruim 50 (regio) Rotterdamse kunstenaars, waaronder Boris van Berkum, Derrek Otte, Milica Jovicevic én de Vlaardingse Robbert Roskam! De automaat staat alleen op 8 november in Vlaardingen, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan. De automaat wisselt niet en ‘slikt’ alleen 2euromunten.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date