Kerst met muzikale vrienden

03-11-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Zo’n twee maanden geleden, kort na de zomervakantie, verzamelde zich weer een grote groep zangers en zangeressen voor de eerste repetitie onder leiding van de dirigenten Jan Wilmer en Ben de Bruijne. Samen met Ada Onderdelinden vormen zij gedrieën al achttien jaar de drijvende kracht van wat meer is dan een jaarlijks terugkerend concertevenement: het Groot Vlaardings Koor ! Het GVK is een warm bad waar veel vriendschappen zijn ontstaan en een traditie die soms wat wankelde maar altijd weer herrees.

Dit jaar heeft het GVK gekozen voor een programma met de titel 'Kerst met Muzikale Vrienden’. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan voor het concert dat op 12 december om 20.00 uur in de Grote Kerk gehouden wordt. Het wordt een muzikale avond met gastoptredens van het koor ‘The Balance’, het close harmony kwartet ‘Natural Blend’ en een koperblazers ensemble.

De kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te reserveren

Telefonisch: 010-4747973

Via de volgende emailadressen:

ponderdelinden@chello.nl

grootvlaardingskoor@upcmail.nl

of de Facebookpagina: GrootVlaardingsKoor

Ook op de repetitie-woensdagavonden vanaf 19.30 uur in het Lentiz-Geuzencollege, aan Geuzenplein 1 kunt u de kaarten meteen betalen en meenemen.

Eigenlijk moet iedere Vlaardinger tenminste eenmaal in zijn of haar leven naar het GVK zijn geweest!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date