Kerstconcert Orpheus mannenkoor

15-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardings Mannenkoor Orpheus staat met een Kerstconcert in de Grote kerk woensdag 20 december garant voor een grootse en luisterrijke muzikale avond. Orpheus vormt die avond met het bevriende Vox Humana uit Leiden één groot mannenkoor van 80 zangers. De indrukwekkende zang van het mannenkoor wordt afgewisseld met optredens van het Vlaardingse Gospelkoor Expression met band en de bekende sopraan Jacqueline Meijer die evenals het mannenkoor maar geheel op hun eigen wijze, prachtige en sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen. Ook zal er voldoende ruimte zijn voor samenzang.

De algehele muzikale leiding ligt in handen van de gerenommeerde Susanna Veerman, dirigente van Orpheus. Het belooft in de schitterend verlichte Grote Kerk van Vlaardingen een prachtige avond te worden.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De kerk gaat om 19.30 uur open. Toegangsbewijzen à € 15,00 (incl. 1 pauze-consumptie) zijn verkrijgbaar via de website www.vmko.nl , via tel.nummer 06-36564466, via de koorleden en vóór aanvang aan de deur van de kerk.

Het kerstconcert 2017 in de Grote Kerk wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date