Kerstlampionnenoptocht bij opening kerstmarkt

21-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 14 en zaterdag 15 december is er weer een kerstmarkt rond de Grote Kerk. Dit jaar ook weer met veel extra activiteiten. Eén van die activiteiten is een lampionnenoptocht op vrijdag 14 december. Doe je mee? Meld je dan nu HIER aan. Op vrijdagavond 14 december verzamelen we tussen 18.30 en 19.00 uur in de Fransenstraat. Daar ontvang je een gratis lampion! Dit geldt alleen voor de eerste 150 kinderen die zijn aangemeld.

Samen lopen we dan door de mooi verlichte binnenstad van Vlaardingen. Breng je ouders, grootouders of anderen gezellig mee voor deze sfeervolle kerstoptocht. De kerstman gaat voorop in zijn arrenslee en blaaskapel De Haringkoppen begeleidt de stoet. De route loopt vanaf de Fransenstraat over het Veerplein door de Korte Hoogstraat, Hoogstraat, Westhavenplaats en via de Brede Havenstraat naar de Markt.

Op de Markt aangekomen zal de burgemeester om 20.00 uur de verlichting in de grootste kerstboom van Vlaardingen ontsteken! Ook kun je hierna (óf hiervoor vanaf 16.00 uur) nog op de foto met de kerstman in de arrenslee, bobsleeën, schaatsen op de schaatsbaan, zweven in de kindercarrousel en gratis sneeuwspinnen en pannenkoekjes eten!

Neem je deelnamebewijs mee dat je ontvangt na inschrijving. Verzamelen 18.30 tot 19.00 uur in de Fransenstraat, vertrek 19.15 uur.Natuurlijk ben je ook eerder van harte welkom! De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 16.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk. Na afloop van de kerstlampionnenoptocht kunnen we met zijn allen genieten van een mooi kerstoptreden door Iris Kroes, winnares van de tweede Voice of Holland. Locatie: podium op de Markt, 20.15 uur!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date