KF All Stars goes nineties

04-06-2016 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Na inmiddels drie succesvolle edities – Peter de Vries Tribute, Zer00’s en Nederpop om precies te zijn – organiseert De Kroepoekfabriek op vrijdag 10 juni een kakelverse KF Allstars. Dit keer komt het beste van de nineties voorbij, gespeeld door ruim zestig verschillende muzikanten in diverse samenstellingen. Komt dat zien, komt horen!

Denk je jaren ’90, dan hoor je Nirvana, Guns ’n Roses, Prince, Foo Fighters, Sheryl Crow, Michael Jackson, 4Non Blondes, REM, Greenday, Skunk Anansie, Black Crowes, Blur…

Deze artiesten, en méér, komen voorbij tijdens deze kersverse KF Allstars. Ruim vijftig muzikanten uit verschillende (cover)bands uit de regio brengen met elkaar, in verschillende samenstellingen, de nineties weer tot leven. En wel tijdens een zeer gemoedelijke en gezellige avond, waar iedereen welkom is om te kijken, luisteren en mee te zingen. 
 

Muzikanten uit Vlaardingen e.o.

Het concept KF Allstars is een initiatief van Erwin Mossel (o.a. The Daltons, Silver Pockets Full) en is voortzetting van de Coversessies uit het Vlaardingse muziekcafé De Hommel. Het principe berust op een lijst met covers, waar  muzikanten zich voor konden intekenen via de Facebook-groep Muzikanten uit Vlaardingen e.o. Resultaat: heel diverse muzikanten in verschillende samenstellingen spelen samen nummers die zij normaal vaak niet spelen. Het leuke is, dat niveau en achtergrond van de muzikanten even geen rol spelen. Zo doen er beginnende muzikanten mee, maar ook meer ervaren muzikanten uit bekendere Vlaardingse en Schiedamse (cover)bands.  De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis, dus komt allen. 

VRIJDAG 10 JUNI ; KF ALLSTARS ; DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | GRATIS

Meer info hier

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl    

Gerelateerd