KF zet vrijwilligers in het zonnetje

23-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Onlangs werden de trouwe vrijwilligers van poppodium De Kroepoekfabriek (letterlijk) in het zonnetje gezet. Na alle bar-, garderobe- en techniekdiensten werden zij bedankt met een barbecue en was het pand van De Kroepoekfabriek omgedoopt tot een heuse lasergamearena. 

In totaal gingen zes teams de figuurlijke strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergaming. Er waren drie verschillende soorten rondes, en elke ronde duurde zo’n twintig minuten. Mede door het warme weer, het fanatisme van de ‘Kroe’ en het op- en afrennen van de trappen in het pand, was flink zweten gegarandeerd. Wanneer een ronde was afgelopen, kon er onder het genot van een hapje en een drankje worden ontspannen. 

Als afsluiter werden de vrijwilligers getrakteerd op een overheerlijke barbecue. Na de barbecue ontstond er nog een spontaan watergevecht, waarbij weinig mensen bespaard bleven. 

Grote dank


Vrijwilligers zijn een onmisbare spil in De KF. Ze vervullen tijdens de evenementen een essentiële rol door de bar, garderobe, entree te bemannen en zorgen voor het licht en geluid. Zonder vrijwilligers zou De Kroepoekfabriek nooit kunnen bestaan. Daarom is het poppodium hen enorm dankbaar voor alle getapte biertjes, gemixte decibellen, opgehangen jassen, verkochte en gescande kaartjes, flitsende lichtshows en tips. 

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan! Kom bij de Kroe! Het Kroepoekteam bestaat uit negen enthousiaste, parttime, vaste teamleden en daarnaast een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Iedere vrijwilliger doet wat hij/zij het leukst vindt en waarin hij/zij goed in is of beter in wil worden. Dat kan op verschillende manieren en op verschillende gebieden, namelijk binnen de ServiceKroe, DJ-Kroe en TechniekKroe en kan er actief meegedacht worden over de marketing van het poppodium.

Wat krijg je er voor terug?

· Je doet hier op een relaxte plek veel werkervaring op binnen een gezellig team van muziekliefhebbers. Niet zelden groeien Kroeleden door naar een echte baan binnen hetgeen ze hier geleerd hebben.

· Je leert leuke nieuwe mensen kennen.

· Per gewerkte dienst gratis toegang voor jou en een vriend(in) bij concerten en evenementen van De Kroepoekfabriek

· Vrijwilligers ontvangen consumptiemuntjes voor elke gewerkte dienst die je in je vrije tijd kan uitgeven.

· Je ontvangt uitnodigingen voor diverse borrels en feestjes die speciaal voor de Kroe worden georganiseerd.

· Er is ruimte om cursussen en workshops te volgen voor gebieden die je interessen. Denk aan beveiliging, een diploma sociale hygiëne of een dj-cursus.

Gerelateerd