Kick off Waterweg Cultuurprijs

06-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook in 2017 wordt de Waterweg Cultuurprijs uitgereikt aan het beste idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord. Vanavond vond in Vlaardingen de aftrap plaats tijdens de Kick-Off.

De Kick-Off van de Waterweg Cultuurprijs 2017 vond vanavond plaats in de Vlaardingse Bierbrouwerij aan de Oosthavenkade. Het gezegde luidt: een goed idee past op een bierviltje. Het idee van de Kick-Off was om samen nieuwe ideeën te brouwen en zo te bouwen aan cultuur.

Tijdens deze gezellige avond werden belangstellenden uitgebreid geïnformeerd over het gehele traject van de Waterweg Cultuurprijs 2017: hoe je een idee kunt indienen, welke criteria er gelden, wie dit jaar de juryleden zijn en nog veel meer. Ook werden enkele projecten en ideeën voorgelegd  ter inspiratie en er was de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Alle disciplines zijn welkom: kunst, design, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur. Zolang het maar aan cultuur gerelateerd is. De Waterweg Cultuurprijs wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Meer weten ? Kijk hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date