Kinderatelier en Kunst kijken in KADE40

22-09-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In KADE 40 aan de Westhavenkade starten aanstaande week weer twee activiteiten voor jong en voor wat ouder.


 

Kinderatelier


In het Kinderatelier gaan kinderen aan de slag een echte kunstenaar. Zij maken werkstukken in 2D en 3D en leren werken met verschillende materialen en technieken uit de Beeldende Kunst.

De cursus is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor kinderen die (denken)  minder ervaring (te) hebben met tekenen en knutselen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo en maakt zijn eigen werkstukken. De cursus start woensdag 28 september, lestijd 13.30 uur tot 15.00 uur. Kosten zijn afhankelijk van het aantal keren dat je deelneemt. Het is mogelijk in te schrijven voor een losse les, voor drie keer of 12 keer.

 

Kunst kijken en meer zienKunsthistorica Willy Atema start met een nieuwe cursus bij KADE40. Gedurende 8 lessen en 2 museumbezoeken (totaal 10 lessen) leert zij de deelnemers ‘kunst kijken en meer zien’. Het programma is afgestemd op de actualiteit. De cursus start woensdag 28 september, lestijd van 10.00 tot 12.00 uur, kosten €100 inclusief  museumbezoek.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date