Kinderworkshop bij Van Ruytenburch

21-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Speciaal voor kinderen vanaf acht jaar organiseert Stadslandbouw van Ruytenburch een kinderworkshop ‘Vogelverschrikker’ en ‘Ketting van kroondoppen maken’. Je helpt ons om de kindertuinen leuk aan te kleden. Data 25 juli, 29 augustus, 26 september en 31 oktober in de kas aan de Hofsingel 82-84

Er is plaats voor maximaal tien kinderen. Vooraf aanmelden met naam en leeftijd naar: kindertuinenvlaardingen(@kpnmail.nl. Je krijgt een bevestiging bij voldoende plaats. Deelname is gratis. De start is om 14.15. Geef uw kind wat oude kleding mee om de pop aan te kleden; kroondoppen zijn ook zeer welkom.

Voor elke bezoeker hebben we een zakje bloemenmengsel Vlinders & Bijen klaarliggen, zo maken we Vlaardingen nog groener met elkaar. 

Op zaterdag: 29 augustus doen ook de kindertuinen in Holy mee. Op dezelfde datum is er ook OPEN Akkerdag op de Westlandseweg 250 en bij de Kas.

Vind je het leuk vrijwilliger bij de Stadslandbouw te worden en groente te (leren) kweken of bloemen? Volgend jaar mee te doen met het begeleiden van de kindertuinen? Af en toe vers geplukte bloemen en/of zelf verbouwde groente te kopen? Je bent van harte welkom.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date