Categorieën

Service

Kliederkerk in de Windwijzer

Kliederkerk in de Windwijzer
Uit

Kliederkerk in de Windwijzer

  • Redactie
  • 04-10-2016
  • Uit
Kliederkerk in de Windwijzer
VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 9 oktober is er Kliederkerk van 15.00 uur -17.00 uur in de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Kinderen van 0-12 jaar zijn van harte welkom om samen met hun ouders en of grootouders naar de Kliederkerk te komen.

De Kliederkerk is een nieuwe vorm van kerk-zijn voor kinderen en de mensen om hen heen. Voor iedereen die iets aan het geloof in een gemeenschap wil doen, maar waar de kerk niet echt past in het gezinsleven van nu.

Op een speelse manier verkennen kinderen met hun (groot)ouders met creatieve activiteiten en spelletjes het thema van de dag. Samen ontdekken , vieren en eten. Het thema is dit keer ‘de ark van Noach.’

Nodig vrienden en familie uit om samen te ontdekken wat de Kliederkerk kan zijn. De Kliederkerk vindt 1x per maand plaats. De eerstvolgende is op 6 november, ook in de Windwijzer.

De Kliederkerk is overgewaaid uit Engeland waar het bestaat als Messy Church. In Nederland zijn nu al in ruim 40 steden en gemeenten Kliederkerken opgericht. Kijk voor meer informatie over wat de kliederkerk inhoudt op kliederkerk.nl en op  Facebook bij Kliederkerk Vlaardingen.

Vragen ? Stel ze via [email protected]