Kom bij de Zomercrew

16-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Zomerterras en De Kroepoekfabriek werken deze zomer voor het zevende jaar op rij samen. Een vrijwillige ploeg, gecoördineerd door het Vlaardingse poppodium houden gedurende alle weekenden de bars van het festival draaiende. De Kroepoekfabriek levert wederom ook een bijdrage aan de muzikale invulling van het festival. 

Van 4 augustus tot en met 20 augustus vormt het Oranjepark/’t Hof weer drie weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. Het Zomerterras is een festival met een unieke sfeer, mede dankzij het bijzondere programma boordevol pop- en wereldmuziek, jazz en klassiek, (straat)theater en kunst. Dankzij de samenwerking met De KF kan er een groter deel van het totaalbudget besteed worden aan het programma. 

Zomercrew Wat je krijgt voor je inzet? Naast dankbaarheid en roem (zonder de Zomercrew zijn er geen barren. En geen één festival kan zonder bar) is er natuurlijk na elke avond hard werken een prettige naborrel en krijg je een training, een t-shirt, heel veel lol, leuke collega’s en een speciale Zomercrew BBQ. 

Wil je graag met een team van vrienden, collega's of familie achter de bar staan? Dat kan ook. Het is mogelijk om een team van zes personen aan te melden. Let wel op: er geldt wel een minimale leeftijd van 16 jaar. Als je je opgeeft, moet je minimaal drie diensten draaien. Een hele dienst is circa zeven uur; hier en daar zijn er ook halve diensten. 

Lijkt het jou ook wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Dat kan! Meld je dan aan via www.kroepoekfabriek.nl/zomercrew. Hier vind je ook meer informatie. Meer informatie en tezijnertijd het volledige actuele programma zijn te vinden op: www.zomerterras.nl.

Gerelateerd