Kom bij de ZomerKroe!

30-05-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De laatste drie weekenden van augustus is het weer zover: het Zomerterras! Het leukste festival van Vlaardingen en poppodium De Kroepoekfabriek tekenen wederom met veel plezier voor een nauwe samenwerking. Gedurende het gehele festival worden de bars met enthousiasme bemand door de vrijwillige Kroe van De Kroepoekfabriek. Heb jij zin om deze zomer mee te knallen op het Zomerterras? Dan zoekt De Kroepoekfabriek jou! De zoektocht naar verse aanwas voor de ZomerKroe gaat namelijk weer van start. De ZomerKroe is van onschatbare waarde; dankzij hun inzet, waardoor veel geld wordt bespaard, dragen ze direct bij aan het muziekprogramma van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek 

Iedereen die zin heeft om met een groep leuke, relaxte gezellige mensen achter de bar van dit geweldige festival te staan, is bij deze van harte uitgenodigd om zich aan te melden. De Kroepoekfabriek zoekt mensen die (minimaal twee avonden) mee willen draaien in de horeca van het Zomerterras en/of willen helpen bij de op- en afbouw. De data van de dagen waarvoor we mensen zoeken zijn: woensdag 13 en donderdag 14 augustus (opbouw), vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17, vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24, vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus (afbouw). Iedereen die wil helpen, is welkom! Jong en oud, met of zonder barervaring. 

Behalve de onvergetelijke ervaring van het samen werken op een festival, krijg je in ruil voor je gewerkte diensten een ZomerKroe-shirt, een gezellige borrel na afloop van iedere gewerkte avond, twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze in De Kroepoekfabriek en, als knallende afsluiter, een volledig verzorgd en gratis eindfeest voor de ZomerKroe in De Kroepoekfabriek. 

De Kroepoekfabriek mag zich zeer gelukkig prijzen met een grote Kroe, van al ruim honderd man/vrouw. Voor de festivals verwacht de organisatie dat er nog wat extra handjes nodig zullen zijn om de festival-bars soepel en vooral gezellig te kunnen bemannen. Vandaar dat De Kroepoekfabriek bij deze nieuwe vrijwilligers wil aantrekken. In principe werken zij dan als vrijwilliger van de Kroe, maar wel slechts gedurende deze drie weken, op het Zomerterras. Wie daarna zo enthousiast is dat hij/zij wil ‘blijven’ is natuurlijk van harte welkom bij de Kroe!

 

Informatieavond ZomerKroe

Op maandag 7 juli a.s. is er om 19.00 uur een informatieavond voor de hele ZomerKroe in De Kroepoekfabriek. Dus wil je werken op het Zomerterras of heb je eerst nog wat vragen en/of ben je nieuwsgierig: zet deze avond in de agenda en kom langs! Wie zich nu al wil aanmelden... dat kan HIER! Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Rory Dickhoff, coördinator horeca van De Kroepoekfabriek, via rory@kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd