Kom naar Buiten bij de Kulk deze zomer!

14-07-2020 Uit Algemeen

VLAARDINGEN - Bij zwem- en recreatiebad en Brasserie De Kulk zijn er superleuke veranderingen! Deze zomer kun je heerlijk terecht op de verschillende terrassen en in de tuin rondom het zwembad. De buitenruimte is nu gratis open en toegankelijk voor gasten, ook als je niet komt zwemmen. Een unieke plek in Vlaardingen die je echt moet ontdekken.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. Je kunt er nu heerlijk ontspannen, eten en drinken met je gezin met vrienden, zonnen in de ligweide en diverse activiteiten ondernemen. Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd en er is uiteraard de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten van de lunchkaart van de Brasserie. Voor de kinderen is er een air trampoline. Ook liggen er twee prachtige elektrische sloepjes voor de deur waarmee je door Vlaardingen kunt varen of de Vlieten richting Maassluis en Schipluiden kunt verkennen. En ben je een rondje aan het fietsen, wandelen of aan het varen in Vlaardingen of omgeving; ook dan ben je van harte welkom bij #BuitenbijdeKulk.

In Brasserie de Kulk zijn er gepaste maatregelen genomen om jou als gast veilig en prettig te kunnen ontvangen en te verwennen met lekkere gerechten. De komende periode wordt er extra aandacht gegenereerd voor de vernieuwde terrassen en de tuin van de Brasserie onder het motto: Buiten bij de Kulk!

Programma!

11.00 uur – 19.00 uur: Open voor iedereen! Kom lekker relaxen, lunchen, genieten van koffie, thee etc., een springkussen en wat mogelijkheden om buiten in het water te kunnen spelen
14.00 uur - 14.15 uur: Opening
15.00 uur - 19.00 uur: DJ met muziek & BBQ 
17.00 uur - 18.00 uur: Heerlijke cocktails met een cocktailbar.

Uitnodiging!

Kom aanstaande zaterdag 18 juli naar de Kulk. Deel je foto op social media met #buitenbijdekulk en win een gratis lunchGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date