Kroepoekfabriek viert mijlpaal

23-08-2016 Uit Advertorial

DeWolffVLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek wordt in september vijf jaar. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september vieren we deze mijlpaal, uiteraard met heel veel live muziek. En die vijfde verjaardag van De Kroepoekfabriek, die zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Daar zullen Broederliefde, SBMG, de heren van DeWolff en heel veel bevriende artiesten uit de buurt zeker voor zorgen!

Broederliefde is een tienkoppig rapcollectief dat naar eigen zeggen op aarde is ‘om te inspireren’. De leden komen allemaal uit dezelfde Rotterdamse wijk Spangen en vormen al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep. Het ging bij de groep eerst vooral om gezelligheid, eenheid en voetbal, maar dit veranderde toen Emms besloot te gaan rappen. De rest kon natuurlijk niet achterblijven en Broederliefde was een feit! Al snel veroverden ze hun wijk en bouwden ze naam op in de rest van de stad. In mei 2016 kwam hun album HWPO2 uit, waarmee ze snel scoorden. Op dit album staat onder meer de hit Ik Was Al Binnen, die in drie weken tijd ruim twee miljoen keer werd bekeken op Youtube. Maar ook met samenwerkingen met Ronnie Flex, SBMG, SFB, Jonna Fraser, Jayh en Hef en hun optreden op afgelopen Lowlands gooiden deze broeders hoge ogen en inmiddels kent heel Nederland deze heren. Ze hebben ons beloofd om er 16 september een dikke party van te maken, die mensen niet snel zullen vergeten. Tel daarbij de support van SBMG op en wees gewaarschuwd!

VIJF Open Terras


Het feest begint op zaterdag al vroeg, om precies te zijn om 13.00 uur. VIJF Open Terras is gratis en iedereen is welkom. Verwacht een lethale dosis gezelligheid, muziek en lekker eten en drinken. Een fuif als deze geef je natuurlijk niet alleen, maar met hulp van onze lokale helden: C.C. Grand, Silver Pockets Full, Petrol, Abby Lies en Sjoerd van den Boogert. Jou alleen met muziek verblijden vonden wij niet genoeg, dus hebben wij er nóg meer lokale helden tegenaan gegooid om het compleet te maken en wel met bier van Vulcaan en overheerlijke verjaardagsburgers van BRLN.

DeWolff


Zaterdagavond is het de beurt aan DeWolff, om er een rock ’n roll party van te maken. DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.

Meer info


vrijdag 16 september
Broederliefde + SBMG
deur open: 20.30 uur, aanvang: 21.00 uur
tickets

zaterdag 17 september
VIJF Open Terras 
van 13.00 uur tot 21.00 uur
gratis toegang

DeWolff
deur open: 20.30 uur, aanvang: 21.00 uur
tickets

Gerelateerd