Laatste film van groot acteur in Filmtheater Het Zeepaard

21-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN -  In Filmtheater Het Zeepaard draait deze week de film "Lucky" van regisseur John Carrol Lynch met onder andere Harry Dean Stanton en David Lynch.

 
Het verhaal

Harry Dean Stanton is Lucky: tegendraads, kettingrokend, stokoud en levendig. Dagelijks hijst hij zijn 90-jarige lijf in spijkerbroek en cowboylaarzen voor zijn ronde door het zonovergoten stadje midden in de woestijn van Arizona. In ‘diner’ en café keuvelt en kibbelt Lucky met excentrieke dorpsgenoten en toevallige passanten, onder wie Howard (David Lynch), die zijn schildpad is verloren. Ondertussen moet hij vrede zien te vinden met het idee dat ook zijn leven eindig is. Lucky is de charmante finale van de indrukwekkende carrière van Harry Dean Stanton die overleed op 15 september 2017 en naast zijn glansrol in Paris Texas te zien was in bijna 200 Hollywood films.

 
Lucky wordt vertoond op donderdag 24 mei om 20.30 uur en op zondag 27 mei om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl  

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.