Laatste kaarten Slag om het Anker te koop!

14-10-2015 Uit Advertorial

De prijsuitreiking in 2014: dirigente Ana Mihajlovic van Mixed Voices neemt het Gouden Anker in ontvangst.

VLAARDINGEN – Voor de lustrumeditie van de Slag om het Anker, op zaterdag 7 november in het Delta Hotel, is nog een aantal kaartjes beschikbaar.  Wil je nog bij de vijfde editie van dit unieke evenement zijn, dan is dit het moment om je eigen slag te slaan. Het Gouden Anker wordt dit jaar verdedigd door Mixed Voices uit Rotterdam, de winnaar van afgelopen jaar. 

De Slag om het Anker is een dagje uit voor de regio. In de wandelgangen van het Delta hotel staan kraampjes met oude ambachten, proviand en neut. In diverse zalen van het Delta Hotel vinden de optredens plaats. Dit jaar wordt er ook weer gezongen door de koren op partyschip De Diane. Er doen vijftien koren mee uit binnen- en buitenland. Een professionele jury zal de koren beoordelen. Naast het Gouden Anker wordt er ook weer de ‘Slagboom Vlaardingen’ publieksprijs en ‘De Vlaerdinger’ aanmoedigingsprijs uitgereikt door burgemeester Bert Blase. 

De vijftien koren die dit jaar deelnemen zijn Fermata uit Moravska Trebova (Tsjechie), Shanty Crew Kreuzberg uit Berlijn (Duitsland), JAKL uit Leopoldsburg (Belgie), WeespertrekvaartMannen (Amsterdam), Kwasi Kloos (Den Haag), Blue Vocals (Delft), De Vlietgrieten (Leidschendam), Dronter Piraten (Dronten), Mixed Voices (Rotterdam), Popkoor4You (Rotterdam), Zanggroep Ratatouille (Vlaardingen), Gospelkoor Expression (Vlaardingen), Gospelkoor Chosen (Vlaardingen), Shantykoor Vlaardingen en Shantykoor de Vlaardingse Muiters. 

De laatste entreekaarten zijn nog te koop aan de receptie van het Delta Hotel a € 15,- per stuk (incl. Captain’s Dinner, excl. drankjes). Voor drankjes en lunch zijn consumptiemunten te koop op de dag zelf aan de receptie. 

Programma zaterdag 7 november 2015: 11:00 – 11:45 Entree met koffie en Vlaardingse ijzerkoekjes 11:45 – 17:00 Koren concours, met mogelijkheid voor lunch 17:00 – 18:00 Captain’s Dinner 18:00 – 19:00 Optreden Double Density Dance Band 19:00 – 22:00 Prijsuitreiking en after party

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date