Laatste kaarten voor het feest van 200 jaar Harmonie!

16-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - We hebben het al van de daken geroepen: de Harmonie, ook wel bekend als die prachtige, kleine zaal van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, bestaat dit seizoen 200 jaar en dat willen we met jou vieren middels een gemaskerd dansfeest. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor aankomende zaterdag, dus reserveer je kaartje snel!

Op zaterdag 18 november houden we, ter ere van de 200ste verjaardag van de Harmonie, een gratis gemaskerd feest in het theater. Je bent om 20:30 uur welkom waar er in de foyers van het theater van alles te beleven zal zijn. Doe een dansje in de dansworkshop van Gast, trek een gekke bek in de live photobooth of waag een gokje in het casino!

Om 21.30 uur gaan de deuren van de Harmonie open waar het gemaskerde dansfeest van start zal gaan. Geniet van live muziek van de Harmonieband onder leiding van Jeroen Vrolijk, en wees vooral niet bang om je verzoekjes door te geven, of ga los op de deuntjes van de Vlaardingse DJ Jeroen Vader.
Kortom, een groots dansfeest voor iedereen! Kom je ook? Vergeet dan niet je gratis kaartje te reserveren via www.stadsgehoorzaal.nl .

Zaterdag 18 november 2017

Aanvang 20:30 uur, gratis evenement

Gerelateerd