Ladies Night in Vue Vlaardingen

29-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Oh yes it’s Ladies Night and te feeling is... Op woensdag 13 februari organiseert Vue Vlaardingen een Ladies Night met de titel Verliefd op Cuba.

De Ladies Night is hét gezelligste avondje uit met je vriendinnen, aan de champagne en sushi, gecombineerd met een film! Op de gezellige avond worden de dames verwend met bubbels, een hapje, dé leukste stands van lokale winkels en een loterij. Na de film gaat iedereen met een goed gevulde goodiebag op reis!

Bij Vue maak je kans op de date van je leven! Op Cuba! Een week vol zon, strand en romantiek staat op jou te wachten en het enige dat jij moet doen, is een ticket kopen voor de Ladies Night van Verliefd op Cuba. 

Verliefd op Cuba: Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht. Nou ja, kijk zelf maar!

Wil jij deze fantastische avond bijwonen met je vriendinnen? Maak kans! Tag een vriendin waarmee jij samen moet gaan en win 2 kaartjes!

Ticketverkoop: www.vuecinemas.nl/specials/event/ladies-nightGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date