Categorieën

Service

Ladies Only: Magic Mike XXL

Ladies Only: Magic Mike XXL
Uit

Ladies Only: Magic Mike XXL

  • Advertorial
  • 17-06-2015
  • Uit

VLAARDINGEN - Het wordt warm in de bioscoop op 1 juli 2015 en de heupen gaan los want het tweede deel van Magic Mike zal die dag tijdens de Ladies Only van start gaan. Tijdens deze avond zullen de hunks van Dutch Fantasy (de Nederlandse Chippendales) aanwezig zijn ‘Boys that will make your dreams come true’.

Ladies Only (LO)

JT Bioscoop Vlaardingen organiseert voor slechts € 13,50 een Ladies Only op woensdag 1 Juli. Bezoekers krijgen een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goodiebag en een avond vol met hunks & vermaak. Voor deze avond hebben wij acht voorstellingen geopend variërend van 18.45 tot en met  21.30 uur! Dus grijp nu je kans om bij deze onvergetelijke Ladies Only aanwezig te zijn en koop snel je tickets aan de kassa of online.
 

Magic Mike XXL

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

 

 

Vue Vlaardingen

Veerplein 134e, Vlaardingen

Meer over Vue Vlaardingen →