Lang geleden in de Stadsgehoorzaal

03-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag zijn de repetities begonnen voor de nieuwe kindervoorstelling ‘Lang Geleden’ die op zaterdag 20 januari in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen te zien is. Een meeslepende show waarin de acteurs het publiek meeneemt op een muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit het bekende kinderboek ‘Lang geleden’. 

Sta oog in oog met prins Willem van Oranje die over zijn levensverhaal vertelt, ontmoet Hugo de Groot die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen en praat met de jonge Jacoba van Beieren, die op haar vijfde uitgehuwelijkt werd aan een Franse prins. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd!

De voorstelling zit vol educatieve en verrassende verhalen, onvervalste humor, prachtige kostuums, kleurrijke decors en prachtige livemuziek! Zo kan jong en oud genieten van onze vaderlandse geschiedenis. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf die in 2008 de Zilveren Griffel won door de hoge kwaliteit van het boek. 

Interesse in het boek? Doe dan mee aan de winactie op de FB-pagina van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen waarbij je zowel het boek als twee vrijkaarten voor de voorstelling op zaterdag 20 januari 2018 kan winnen! 

Lang geleden – Een muzikale tijdreis (6+), zaterdag 20 januari – aanvang 19:00 uur (deuren open 18:00 uur), toegangsprijs €16,00 (jeugd), € 18,50. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd