Leeskring ‘Mijn Heldere Afgrond’ : over geloofsvragen

04-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op maandag 11 september start in De Windwijzer de een leeskring over het boek "Mijn Heldere Afgrond". Begin 2016 verscheen het boek "Mijn Heldere Afgrond"- overpeinzingen over geloofsvragen- , van Christian Wiman in een vertaling van Willem Jan Otten.

De Amerikaan Christian Wiman groeide op in een gelovig gezin, maar verloor zijn geloof in de loop van zijn leven. Een ongeneeslijke ziekte en heel veel pijn wierpen hem terug op fundamentele vragen, vooral ook geloofsvragen.

Binnen een half jaar werd het boek drie keer herdrukt. Het is geen gemakkelijk boek. Je zou het samen moeten lezen. Samen lezen en er samen over spreken, dat gaan we dan ook doen. Lydia Roosendaal en Jan de Geus zijn uw reisbegeleiders op 'een reis' door dit boek. De avonden zijn bestemd voor zowel mensen die het boek (op onderdelen) hebben gelezen als mensen die er nog niet aan toe zijn gekomen, maar ook voor mensen die niet door het boek heen kunnen komen. Mocht u het boek niet in uw bezit hebben, dan bent u ook van harte welkom.

Kosten : toegang vrij

Aanmelden : via info@dewindwijzer.nl   

Wanneer : maandag 11 september, van 19.30 tot 21.00 uur

De Windwijzer is aan de Schiedamseweg 95Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date