Lekker Laag in de Kroepoekfabriek

27-11-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 29 november is De Kroepoekfabriek het decor voor een nieuwe editie van dubstep/drum and bass nacht Lekker Laag. dit keer met niets en niemand minder dan The Hard Way. Een kneiterharde mix van drum and bass, breakcore en harcore! 

The Hard Way is een samenwerking tussen Thrasher, Bong-Ra en Limewax, drie legendes op het gebied van extreme electronische muziekstijlen. Gewapend met een arsenaal aan breakbeats, hardcore kickdrums, vette gitaarriffs en vervormde vocalen is The Hard Way eigenlijk één van de weinige live acts die echt de pure rauwheid van punk vermengt met de kracht van electronica. Deze heren proberen geen politieke boodschap over te brengen. Ze willen provoceren en zoeken grenzen op, zowel muzikaal als visueel. 

Naast het optreden met The Hard Way, verzorgen de leden ook DJ-sets tijdens Lekker Laag. Keihard losgaan is verplicht! En resident EXODITE (je kent 'm misschien nog als Dropsgek) staat ook weer op de planken! Hij brengt het hardste van het hardste op het gebied van elektronische muziek. Keiharde d&b, hardcore d&b en dubstep zullen de zaal op zijn grondvesten doen schudden. Be prepared! 

Aanvang 23.00 uur, toegng in de voorverkoop tien euro, aan de deur twaalf euro.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date