Les belles de Cordes in het Delta Hotel

16-12-2014 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het alom bekende Delta Hotel met zijn unieke ligging in de Nieuwe Maas, werkt samen met regionale bedrijven, zo ook al jaren met de Oesterparel Vlaardingen. Dit bedrijf verzorgt op feesten, evenementen en bij u thuis onder andere oesters, gamba’s, kaviaar, sushi en sashimi, gepresenteerd door oestermannen/meisjes. Ook zijn er diverse workshops/proeverijen in de locatie Kuipershof 12 in het hart van de stad. 

Holger van der Heul, eigenaar, introduceert deze maand een nieuwe hang cultuuroester uit Bretagne. Deze oester wordt gekweekt in kooien waarin draden hangen waarop de oesters gelijmd worden. Door het ruime voedselaanbod hebben deze oesters veel vlees en een bijzondere smaak. De naam van deze oesters is Les belles de Cordes. 

Bij de naam Cordes moest Holger meteen denken aan de directeur van het Delta Hotel die dezelfde naam draagt, Ronald Cordes . Als dank voor de prettige samenwerking met elkaar biedt Holger hem het eerste kistje Les belles de Cordes aan. U kunt ook van deze speciale oester genieten: in de feestelijke maanden december en januari is deze oester in de Brasserie van het Delta Hotel verkrijgbaar.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date