Lezing Christel Kerklaan: God is even bezig

02-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In het kader van de Maand van de Spiritualiteit (11 januari tot en met 10 februari) geeft de Vlaardingse Christel Kerklaan op dinsdagavond 15 januari, in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, een lezing over haar veelbesproken debuutroman 'God is even bezig'.

Over de roman
Het rustige leven van Eva van Lansbergen is voorgoed voorbij als een geheimzinnige dame haar voor een onmogelijke keuze stelt. Neemt Eva de gigantische erfenis van haar vader aan of ruilt ze hem in voor een onbekend avontuur? Om het geheim van haar verdwenen moeder te ontrafelen, moet Eva haar beschermde leven en alle zekerheden achter zich laten.

'God is even bezig' opent een wereld vol nieuwe ervaringen. Wat hebben een Australische gigolo, een Britse cowboy en een woestijndanseres met dreadlocks met Eva's familiegeschiedenis te maken? Door de mysterieuze aanwijzingen te volgen, wordt Eva steeds dieper de ruige Amerikaanse woestijn in gelokt. 

Wie is Christel Kerklaan
Christel Kerklaan is eigenaar van een communicatiebureau, schrijver & verhalenverteller. Van jongs af aan is ze gegrepen door de magie van de menselijke communicatie. Met gevoel voor humor schrijft ze over mystiek, levenslessen, reizen en bijzondere ontmoetingen met andere culturen. 

Waar en wanneer
* Dinsdag 15 januari 2019 van 20.00-21.30 uur
* Centrale bibliotheek, Waalstraat 100, Vlaardingen
* Entree: € 2,50 voor leden/vrijwilligerspas; € 5,00 niet leden 

Aanmelding
* bij de klantenservice in de bibliotheek
* via e-mail: info@bibliotheek.vlaardingen.nl
* telefonisch: 010-4343222Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date