Lokaal hiphoptalent in de KF tijdens laatste GLOW van 2018

24-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 1 december trapt hiphopevenement GLOW de decembermaand af in De Kroepoekfabriek. Dit is de laatste keer dit jaar dat hiphop door de zaal van De KF klinkt. Deze editie zetten CRY, Jiri11 en andere hiphoptalenten de zaal op z’n kop.

CRY


De 21-jarige Vlaardingse rapper CRY laat zien dat muziek maken vooral leuk moet zijn. De rapper brengt dan ook veel enthousiasme, charisma en lol op het podium. Hij heeft inmiddels twee mixtapes uitgebracht en heeft getekend bij een toonaangevend label, met meerdere videoclips als resultaat. CRY ging dit jaar mee op tour met GLOW-veteranen Jacin Trill en Bokoesam.


JIRI11


Andere optredens worden onder andere verzorgd door creatieve duizendpoot Jiri11. De voormalig conservatoriumleerling rapt, produceert en ontwerpt. Aan het begin van volgend jaar staat Jiri op het toonaangevende festival Noorderslag.

Verder zal de Rotterdamse FFLean een mix brengen van verschillende hiphopstijlen en zorgt Stichting Antipesto voor een aantal lokale talenten die het podium gaan bestormen!

 

GLOW: CRY + JIRI11 + MEER

zaterdag 1 december

Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd