Loop hem ook: de Natte Thee Tour door Vlaardingen

02-02-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - We mogen veel niet in deze lastige tijd maar we mogen wel wandelen. Drie bekende en oer-Vlaardingse horecabedrijven slaan nu de handen ineen voor een unieke wandelbeleving en presenteren de 'Natte Thee Tour'!

Vanaf zaterdag 6 februari wordt elke zaterdag- en zondagmiddag een 'high-tea-take-away-wandeling' georganiseerd. Start en finish zijn bij het Delta Hotel en er zijn tussenstops bij Café de Waal en Pannenkoekenhuis 't Hof. De versnaperingen kunnen worden opgehaald bij deze locaties. In verband met de coronaregels mag dat daar niet worden genuttigd. De hapjes en drankjes worden meegegeven in 'disposables' en/of tasje voor onderweg.

De wandelroute is gebaseerd op de aloude historische route van 't Oft naar 't Oofd. deze route verbindt het groen van onze binnenstad met het water van de Nieuwe Maas. Vroeger flaneerden de jonge verliefde stelletjes langs deze mooie route en maakten zij elkaar het hof. 

Je kunt zelf de starttijd bepalen tussen 12.00 en 16.00 uur, de wandeling van 4,5 kilometer duurt ongeveer anderhalf uur. Je krijgt een route mee bij het Delta Hotel en daar betaal je ook de gehele tour vooraf: € 19,50 per persoon, voor kinderen tot twaalf jaar is er een aangepaste versie à € 9,50.

Meer informatie over wat je kunt verwachten vind je HIER!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date