Maak de perfecte broek bij Any Dress

14-02-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Ben jij net als ik al heel lang op zoek naar die perfect en heerlijk zittende broek? Droom jij ervan hem zelf te maken en vervolgens een basispatroon te hebben waardoor je nog veel meer perfecte broeken kunt maken? Dan is de vierdaagse Masterclass Broek hetgeen jij zoekt!!

‘Vul je eigen kledingkast aan met een op maat gemaakte broek’!
Ben jij net als heel veel vrouwen op zoek naar de perfecte pasvorm van een broek. Een broek dit lekker zit, langs genoeg is, geen hamsterwangen heeft, niet in je billen kruipt en noem maar op?

Inmiddels heb je ook al geprobeerd zelf de perfecte broek te maken, maar de resultaten zijn nog niet naar je tevredenheid. Waarom niet? Omdat het er zelfgemaakt uit blijft zien, omdat je de juiste technieken niet beheerst of omdat je niet met op maat gemaakte patronen werkt?

Dan is deze deelopleiding uitermate geschikt voor jou!
Het doel van de deelopleiding is jouw veel voorkomende broekproblemen op te lossen en voor jou het perfecte exemplaar te maken.  Ook leer je een grote verscheidenheid aan technieken. Krijg je stylingadvies, persoonlijke begeleiding en aandacht, want er zullen niet meer dan 6 personen tegelijk deelnemen. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol!

Wat gaan we maken? 
- een klassieke broek
- of een broek op een jeans basis
welke kan dienen als perfecte basis voor alle nog te volgen broeken die je nadien wilt maken.

Resultaat?
- Een op maat gemaakte perfect zittende broek.
- Volledig gemaakt in jou persoonlijke stijl en maten.
- Een goed basispatroon, samen met de opgedane kennis en technieken kun je vervolgens je broekencollectie thuis verder uitbreiden. En behoren miskopen tot het verleden.

Hoe lang duurt het?
4 vrijdagen van 10.00-15.30 uur, start 17 maart!

Daarnaast zal je buiten de lesdagen nog zo'n twee tot drie uur per week met je perfecte broek bezig zijn.  

Hoe werkt het?
Gedurende de vier lesdagen leer ik je stap voor stap, maatnemen, patroontekenen op eigen maten, vervaardigen van een proefmodel, afpassen, patronen aanpassen, stoffen knippen, stoffen verwerken en diverse kleermakerstechnieken bij het vervaardigen van je broek.


Voor meer informatie klik je HIER!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date