Maak eens een Rondje Ambacht!

11-06-2016 Uit Redactie

Fotgrafie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN – Gisteren is het gestart en vandaag kun je er nog aan deelnemen: het rondje (Vlaardinger) Ambacht. Bewoners, ondernemers, kerk en het streekmuseum in de wijk Ambacht hebben hun (tuin)deuren wagenwijd opengezet.

Tuinen, groen, lokaliteit, kleinschaligheid, hergebruik, duurzaamheid en ambachtelijkheid zijn de thema’s. Groei en Bloei Waterweg-Noord is ook vertegenwoordigd. Op het terrein van de Bethelkerk kunt u onder andere kennis maken met het bewonersplatform Oud Ambacht.

Er zijn veel zelfgemaakte producten voor wonen en lifestyle voor binnen en buiten. Groencreaties, historie, curiosa, brocante, keramiek, beelden, gerestylde meubels, sieraden en food & drinks, alles met zorg gemaakt en gepresenteerd. Het leukste is: het meeste is tijdens het Rondje Ambacht gewoon te koop! De locaties van de deelnemers bevinden zich op loopafstand van elkaar. U bent vandaag nog van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Een muzikale bijdrage(op meerdere locaties) wordt geleverd door: The Jacob Harper Bluestrio, Lulu Swing, Natural Blend en Laika en de toegang is gratis. Een goed startpunt voor het Rondje Ambacht is de tuin van de deelnemer aan het Burgemeester de Bordesplein 1, waar u een flyer met plattegrond kunt halen.

 

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date