Maak je eigen 50’s jurk in 1 dag!

25-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Eindelijk is ie daar dan. Het zonnetje is gaan schijnen en de komende tijd wordt het heerlijk warm. Oftewel het wordt weer jurkentijd. Hoogste tijd dus om nu te beginnen met ze te maken.

Ben jij ook zo gek op die jaren 50 stijl? Lekker retro en heel veel vrouwelijke vormen. Rockabilly meets pin-up. En iconen als Audry Hepburn en Marylin Monroe kunnen we hierin uittekenen. Ben je ook zo fan van deze stijl, dan is deze workshop uitermate geschikt voor jou!

Tijdens deze zeven uur durende workshop maken we een vrolijke jaren ‘50 swing dress. Stap voor stap begeleid ik je door het proces. Om ervoor te zorgen dat we de perfecte pasvorm creëren en jij je op en top vrouw kunt voelen in deze jurk, maken we de jurk op je eigen maten. Je geeft jezelf dus een super gaaf cadeau.

Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je over gemiddelde naaiervaring beschikt. We gaan er natuurlijk een supergezellige dag van maken, maar het tempo ligt hoog, zodat je aan het einde van de dag natuurlijk wel in je nieuwe jurk naar huis kunt.

Voor meer informatie en aanmelding kun je HIER terecht!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date