Maan luidt theaterseizoen spectaculair in!

14-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Een nieuw theaterseizoen moet feestelijk worden geopend. Met zo veel mogelijk mensen! Én met verschillende artiesten die tijdens het Openingsfestival op zaterdag 22 september samen het podium van de Stadsgehoorzaal op zijn kop gaan zetten. Met als hoofdact niemand minder dan de populaire zangeres Maan met een bijzonder (en eenmalig!) theaterconcert. Geniet daarnaast van onder anderen The Amazing Stroopwafels en gooi in de Harmonie de voetjes van de vloer bij het swingende concert van Steffen Morrison. Want er zal gedanst worden! Dansen op een nieuw theaterseizoen!

Vanaf 19.00 uur begint het feest in het Vlaardingse theater aan de Schiedamseweg 51, te beginnen bij de entree waar de heren van The Amazing Stroopwafels iedereen met hun vrolijke klanken van harte welkom heten! Om 20.15 uur verplaatst de muziek zich naar de Grote Zaal, waar zangeres Maan (winnares The Voice Of Holland 2016 en misschien wel de meest indrukwekkende deelneemster aan De Beste Zangers) een uniek en eenmalig theaterconcert ten gehore brengt. Met haar nieuwe album AM/PM bewijst Maan van alle markten thuis te zijn, met zowel uptempo (dans)nummers, als intieme en persoonlijke liedjes. In haar overvolle agenda en voorafgaand aan een razend populaire (derde) clubtour heeft ze speciaal voor de Vlaardingse bezoekers een gaatje vrijgemaakt om hen tijdens het Openingsfestival te betoveren en kippenvel te bezorgen. Hoe bijzonder!?

Bij het Food Court in de Benedenfoyer kan vanaf 21.15 uur de lekkere trek worden gestild met allerlei hapjes en drankjes, uiteraard onder het genot van een heerlijk muziekje. Ondertussen nemen de comedians van het Comedy Kafé (onder anderen Howard Komproe) hun intrek in de Bovenfoyer, waar zij vanaf 21.45 uur iedereen de slappe lach zullen bezorgen. Op dit moment is het Comedy Kafé volgeboekt, mogelijk komen er op de avond zelf nog extra plekken vrij.

Vanaf 22.45 uur barst het dansfeest los in de Harmonie, waar soulzanger Steffen Morrison ervoor zal zorgen dat niemand stil staat! Met inspiratiebronnen als James Brown, Otis Redding, Marvin Gaye, The Crystals en The Stones gooide Morrison, mede dankzij zijn rauwe en veelkleurige stemgeluid, hoge ogen tijdens The Voice of Holland 2013. Hij groeide hierna uit tot een zeer overtuigend live performer, die met het beste van funk en soul alle voetjes van de vloer laat gaan! Als dat geen feestelijke seizoensopening wordt! 

Zaterdag 22 september, vanaf 19.00 uur, toegangsprijs € 17,50, kaarten te bestellen kan hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date