Maarleveld en Van Dorp in De Duig

27-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Net als voorgaande jaren komt Galerie De Duig ook dit jaar met mooie en bijzondere exposities. Nieuw talent krijgt een podium, maar ook een aantal kunstenaars met gevestigde naam zullen er exposeren. De eerste expositie van dit seizoen is van Cor Maarleveld en Joop van Dorp. Beide heren waren in 2015 ook al vertegenwoordigd in De Duig met hun werk en toen met groot succes. Mede daardoor leek het de galeriehouder, Robert Daalmeijer, een goed idee om Cor en Joop nogmaals een podium te bieden en hun kunstwerken te tonen.

De afgelopen twee jaar hebben Maarleveld en Van Dorp gewerkt aan nieuw werk en met veel plezier! Wederom laten zij werken zien waarin Vlaardingen centraal staat. Cor Maarleveld had in het begin wat moeite met opstarten, maar is inmiddels niet meer te stoppen en met volle overgave heeft hij inmiddels weer volop plezier in het creëren van nieuw werk. Joop van Dorp is in de afgelopen jaren wat vaker te vinden geweest in zijn atelier aan de Markt.

De expositie van Maarleveld en Van Dorp met als thema 'Vlaardingen en de Broekpolder' wordt geopend op 4 maart om 16.00 uur door Klaas Kornaat historicus en auteur. Voorbezichtiging is mogelijk op 4 maart vanaf 13.00 uur.

De expositie is iedere zaterdag en zondag te bezoeken van 4 t/m 26 maart 2017. Galerie De Duig is op deze dagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date