Mamacafé presenteert: Mommy’s Night Out

01-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Mommy’s Night Out: deze avond geen poepluiers, bedrituelen, of gillende kinderen. Deze avond staat de moeder centraal! Naast moeder, ben je waarschijnlijk ook partner en vrouw van en ben je 24/7 druk met alles in goede banen te leiden. Wil je gewoon eens lekker tijd voor jezelf? Regel dan voor vrijdag 12 mei oppas en een leuke outfit en kom naar Ooak aan de Koningin Wilhelminahaven 20 voor een heerlijke, hilarische avond.

Deze avond worden er diverse korte workshops gegeven over snelle kapsels, make-up, mozaïek, en nog veel meer. Aan alles is gedacht; lekkere hapjes en drankjes, een lezing over hoe jezelf weer centraal kunt zetten en als klap op de vuurpijl worden er die avond leuke prijzen verloot. Ondernemers in Vlaardingen en Schiedam steunen de avond massaal met prachtige cadeaus. Dit wil je toch niet missen? Voor € 15,00 heb je een heerlijke avond, inclusief al het bovenstaande.

Het Mamacafé wordt gerund door gezellig team vrijwilligers, die daarnaast ook moeder zijn. Een aantal van deze moeders hebben de handen ineengeslagen en hebben een gezellige, informatieve, maar ook hilarische avond neergezet. Mamacafé wordt in de ‘even’ weken in Vlaardingen gehouden en in de oneven weken in Maassluis, met uitzondering van vakanties.

Het doel is om ouders te informeren en inspireren over de diverse onderwerpen van het ouderschap zonder een belerend vingertje. Bij het Mamacafé kunnen ouders elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en inspirerende workshops volgen. Iedere week hebben we diverse onderwerpen, bijvoorbeeld over (gezonde) voeding, opvoeding, hechting, en nog meer uiteenlopende onderwerpen.

Wil je meer informatie of kaarten bestellen? Kijk dan op deze link!   

De deuren gaan om 19.30 open, om 20 uur start het programma. Om 22.30 is het afgelopen.

Gerelateerd