Manouk is door bij The Voice Kids!

09-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Manouk Pheifer is door naar de volgende ronde bij het RTL4 programma “The Voice Kids”. Het 14 jarige Vlaardingse zangtalent zong vanavond in de show bij de 'blind auditions' het nummer “Geef mij nu je angst” van Guus Meeuwis, dat ook bekend geworden is door André Hazes.

De vier juryleden Marco Borsato, Ilse de Lange, Ali B. en Douwe Bob, draaiden pas op het werkelijk allerlaatste moment, wat het voor Anouk bijzonder spannend maakte. De spanning viel weg bij Anouk toen dat gebeurde en de blijdschap overheerste vanaf dat moment. ,,Het is makkelijk scoren met jouw stem’’, complimenteerde Ali B. ,,Ik denk dat je gewoon meer kan’’. ,,Dat bewegen met jouw stem klinkt echt mooi’’, aldus Marco Borsato. ,,Als je wilt excelleren, kies dan voor mij’’. Niets dan lof dus voor Manouk, die al de nodige ervaring heeft op het podium. Ze was al finalist bij het Junior Songfestival 2017 en speelde op het podium in het theater al diverse rollen in musicals waaronder “Hij gelooft in mij” en "Kruimeltje". Vooraf kreeg Manouk van Chantal Janzen, met wie ze samenspeelde in "Hij gelooft in mij" een videoboodschap waarin Chantal haar veel succes wenste.

Manouk koos uiteindelijk voor jurylid en coach Douwe Bob, die reageerde met "wow, echt waar?" ,,Ik zag deze niet aankomen, maar nu ben je een cowgirl!'' Manouk kreeg daarop van Douwe Bob een cowboyhoed, kenmerkend voor het team van de zanger. Buiten werd Manouk opgewacht door haar familie, die ook dolblij, en met tranen van vreugde, reageerde.

Gerelateerd