Categorieën

Service

Masterclass Fruits de Mer bij De Oesterparel

Masterclass Fruits de Mer bij De Oesterparel
Uit

Masterclass Fruits de Mer bij De Oesterparel

  • Advertorial
  • 18-02-2016
  • Uit
Masterclass Fruits de Mer bij De Oesterparel

VLAARDINGEN - In onze kookstudio in het hart van Vlaardingen organiseren wij onze bekende Fruits de Mer proeverij/masterclass op donderdag 3 maart 2016. Inloop vanaf 18.30 uur, de aanvang is om 19.00 uur. Wij ontvangen u met een glaasje bubbels amuse en laten u kennis maken met de andere gasten. Vervolgens serveren wij een kopje Bretonse vissoep als opwarmertje.

Wij nemen u mee langs de kust waar de wind beukt tegen de rotsen en waar de heerlijke schaal en schelpdieren verborgen liggen. o.a. oesters, kokkels, alikruiken, scheermessen, palourdes, amandes, wulken, kreeft, krab, gamba's en langoustines. Deze gebakjes uit de zee worden geserveerd met zuurdesembrood en Bretonse zoute boter. Hierna nog een dessert als afsluiting. Wij vertellen over de producten, herkomst, vangstmethoden en bereidingen. Erbij de heerlijkste wijnen, krijgt u al het vakantiegevoel?

De kosten van deze bijzondere proeverij inclusief wijn arrangement bedraagt € 78,50 p.p. Koken, Proeven, Eten en Beleven. U kunt zich hier inschrijven maar bellen (010 – 435 25 79) of mailen mag natuurlijk ook.

Massagetherapie & Pedicure Storm B.V.

Burg A van Walsumlaan 185, Vlaardingen

Meer over Massagetherapie & Pedicure Storm B.V. →