Meditatiekring in de Windwijzer

16-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De meditatiekring in De Windwijzer sluit in de maand van spiritualiteit aan bij het thema ‘Opnieuw beginnen’. De meditatiekring is op woensdag 24 januari van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig. U bent welkom op de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen.

Van 12 januari tot en met 11 februari is de Maand van de Spiritualiteit. Het thema is ‘Opnieuw beginnen’. In het land zijn allerlei activiteiten. In Vlaardingen speelt De Windwijzer hierop in met de meditatiekring op woensdag 24 januari. Het programma is eenvoudig: rustige sfeer, een tekst, wat toelichting en tot slot passende muziek. Iedereen is uitgenodigd om aan te schuiven. Aanmelden van te voren is niet nodig. U bent ook welkom als u geen meditatie-ervaring hebt of gewoon eens een keer de meditatiekring wilt meemaken.

Misschien handig om te weten: er is niks zweverigs aan meditatie. De deelnemers zitten gewoon op een stoel en zoeken samen de stilte op.
De meditatiekring is iedere tweede en vierde woensdag van de maand. De begeleiding van de meditatiekring is in handen van Mirjam Heikens, geestelijk verzorger. mEDIDATIEKRING Welkom! Kosten: vijf euro.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date