Met de Wannebiezz het schip in!

04-02-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Speciaal vanwege het 65-jarig bestaan organiseert het DELTA HOTEL, na een afwezigheid van vijf jaar, weer eens de kostelijke dinnershow 'Met de Wannebiezz het schip in'. Op vrijdag 17 april ontvangen Kapitein di Cabrio, stuurman van Ballegooie en steward de la Tourniquette, hun passagiers in de Grand Ballroom van het Delta cruiseschip voor een bijzondere Cruise Diner.

De dinnershow 'Met de Wannebiezz het schip in' neemt de gasten mee op een muzikale reis waarbij het maritieme karakter de boventoon voert. Een vrolijke happening vol gezellige meezingliedjes en spelletjes die, volgens de Wannebiezz, op elke cruise thuishoren. Onze drie scheepsmaten hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Rocco tracht op de juiste koers te blijven zonder al te veel averij op te lopen, Arie houdt in de gaten of er voldoende gebunkerd wordt en Gilles inspecteert met veel genoegen de zeebenen van alle opvarenden. Eten, drinken, zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit zeewaardige programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het ouderwets gezellig wordt. Wij wensen u een behouden vaart.

Tijdens dit avondvullende muzikale programma, waar gasten zich wanen aan boord van een cruiseschip, wordt een driegangen dinermenu geserveerd inclusief welkomstdrankje en afsluitend kopje koffie voor 65 euro per persoon. Reserveringen kunnen gemaakt worden via het Delta Hotel; tel.
010-4345477.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date