Met Orpheus mee naar Twente ?

26-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In 2014 was het Almelo’s Christelijk Mannenkoor in Vlaardingen voor een gezamenlijk concert met het Vlaardings Mannenkoor Orpheus. Orpheus gaat vrijdag 6 oktober op tegenbezoek en geeft in Almelo een gezamenlijk concert met het Almelose mannenkoor. Orpheus zingt onder andere de Einzugsmarsch, Popule Meus, Sanctus / Benedictus en Das Morgenrot. Gezamenlijk zingen we Veni Jesu en Die Nacht.

Er wordt een leuk reisje van gemaakt, want na de overnachting in een hotel in de omgeving van Almelo wordt op zaterdag 7 oktober na het ontbijt koers gezet naar het ‘kunstenaars-stadje’ Ootmarsum. Tijdens de terugreis hebben is er een diner in Hoenderloo om ’s avonds weer terug te keren in Vlaardingen.

Voor enthousiaste toehoorders is er nog een beperkt aantal plaatsen vrij in bus en hotel. De kosten bedragen slechts € 70 per persoon bij verblijf op een tweepersoonskamer (inclusief busvervoer, hotel, ontbijt en diner tijdens de terugreis). Voor een eenpersoonskamer zijn de kosten € 80 per persoon.
Belangstellenden kunnen zich tot 3 oktober aanmelden via 06-36564466. Maar… wie het eerst komt, het eerst maalt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date