Michaël Gabriël wil de beste zijn!

15-05-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag heeft Michaël Gabriël de videoclip van zijn eerste single ‘Nummer 1’ uitgebracht. In de rapvideo, die deels werd opgenomen in Vlaardingen, zie je zonnige beelden van skatende jongeren, gevulde stranden en een barbeque met vrienden en familie. “Deze beelden zijn inderdaad opgenomen voorafgaand aan de corona crisis”, lacht Michaël. “We hebben de video al een jaartje geleden opgenomen - ik en Carlos Steven, waarmee ik dit nummer geschreven heb - maar wij zijn nog niet eerder in de gelegenheid geweest hem naar buiten te brengen. Nu wij allemaal binnen moeten zitten terwijl het langzaamaan zomer begint te worden, leek het ons daar wel een mooi moment voor. We kunnen wel wat vrolijkheid gebruiken met zijn allen”. 

‘Nummer 1’ is een klassieke rapsong met geautotunede refreintjes en opschepperige teksten. “Het leek mij leuk om het eerste nummer dat ik zou uitbrengen de titel ‘Nummer 1’ te geven. Omdat het het eerste nummer is dat ik uitbreng als Michaël Gabriël maar ook omdat het mijn streven is om het beste te zijn in wat ik doe. Ik houd van spelen met woorden, ik houd van zingen en ik houd van het ritme dat te vinden is in de Nederlandse taal. Die drie aspecten komen allemaal terug in rap- en hiphopmuziek”. 

De videoclip van ‘Nummer 1’ is vanaf nu te bekijken via het YouTubekanaal van Alphapack Music; het Vlaardingse rap- en hiphop collectief waar Michaël Gabriël onderdeel van uitmaakt.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date