Michel Meulstee exposeert in de Groene Luiken

25-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tot 8 oktober is het werk van de Michel Meulstee te zien in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Michel is geboren in Schiedam en woont nu in Vlaardingen. Hij maakt al 22 jaar Kunst in meerdere vormen en technieken:  schilderen, spuitwerk, fotografie, licht objecten en werken van rest materiaal. 

Na een jaar kunstacademie, heeft hij twintig jaar geleden zijn eerste atelier in de Westwijk betrokken. Door zijn werk als freelancer bij stichting Scrap, legde hij connecties in Rotterdam en na twee jaar heeft hij de switch gemaakt naar Rotterdam. Hier heeft hij zes jaar lang deel uitgemaakt van het kunstenaars collectief De Fabriek in Delfshaven en later in Kralingen. Mede hierdoor en na diverse exposities heeft hij naamsbekendheid in Rotterdam gekregen en  aan verschillende kunstprojecten meegedaan. Inmiddels is hij weer ruim vijf jaar terug in Vlaardingen en runt hij Kofa aan de Zomerstraat. Dit is een plek voor muziek & kunst. Hij kan hier ook met zijn eigen creaties aan de slag en nieuwe concepten voor zijn kunstuitingen verzinnen. 

Met deze expositie wil hij meerdere dingen laten zien. Zijn Inspiraties vindt hij op industrieel gebied maar ook de natuur heeft grote invloed. Daarnaast geeft hij  het aspect spiritualiteit en de kosmos een plek in zijn werk. Tot 8 oktober bent u elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om de expositie te komen bekijken.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date