Categorieën

Service

Mon Roi in filmtheater Het Zeepaard

Mon Roi in filmtheater Het Zeepaard
Uit

Mon Roi in filmtheater Het Zeepaard

  • Redactie
  • 15-02-2016
  • Uit

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Mon Roi” vertoond, een doorleefd verhaal over liefde en afhankelijkheid.

Het verhaal


Krachtig, universeel liefdesdrama van twee mensen die niet mét maar ook niet zonder elkaar kunnen leven. Na een ernstig ski-ongeval wordt Tony (Emanuelle Bercot) opgenomen in een revalidatiecentrum. Ze is volledig afhankelijk van haar verzorgers maar heeft nu eindelijk de tijd om terug te kijken op haar onstuimige relatie met Georgio (Vincent Cassel). Wie is nu eigenlijk die man van wie ze zo veel hield en hoe komt het dat ze zich heeft laten meeslepen in deze verstikkende en destructieve passie? Tijdens haar herstel lukt het daar antwoorden op te vinden en sterker uit de strijd te komen.

Mon Roi is een confronterende en zeer rake film met fantastisch spel van Vincent Cassel en vooral van Emmanuelle Bercot, die evenals Rooney Mara voor Carol, in Cannes de prijs voor Beste Actrice won.

De film wordt vertoond op donderdag 18 februari om 20.30 uur en op zondag 21 februari om 16.15 uur. Reserveren kan via hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van de JT Bioscoop aan het Veerplein.