Monique van Putten exposeert in De Groene Luiken

18-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groene Luiken is tot en met 22 mei werk te zien van Monique van Putten.  Beroepsmatig als groepsleerkracht in het basisonderwijs, heeft zij haar ‘cre-aktieve’ talenten vaak toegepast en overgedragen; kinderen het gevoel geven dat zij zelf dingen kunnen, uiten met behulp van materialen, stimuleren, inspireren en het ontwikkelen van gevoel voor kunst en creatief vermogen stonden vaak voorop!

Daarnaast heeft zij door het volgen van verschillende cursussen, veel lezen, waarnemen en het zelf uitproberen van diverse technieken zich onder andere het mozaïeken, tekenen en schilderen eigen gemaakt. Van Putten werkt veel met acrylverf op diverse ondergronden, houtskool, pastelkrijt en - potlood, maar ook mozaïek en het hergebruik van natuurlijke materialen.

Sinds 2009 is zij een creatief zelfstandige ‘doener’ en inspireert en verzorgt met veel plezier workshops op diverse vlakken in haar eigen creatief atelier Sprookjesenzo (Schiedam). Dit voor zowel kinderen als volwassenen.

Tijdens de expositie genaamd "It started with nothing" ziet u portrettekeningen, schilderijen met mixed materials , een kamerscherm en mozaïekwerk. U kunt deze bekijken, kopen maar ook lenen. Het motto van Monique : Denk-Durf-Doe en Geniet!!!

De openingstijden van het aanloophuis zijn: zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00.

Gerelateerd