Montmartre aan de Lijnbaan tijdens Open Ateliers

21-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Stichting Metamorphose organiseert PLACE DU TERTRE op zaterdag 25 en zondag 26 mei van 13.00 – 23.00 uur aan de Lijnbaan te Vlaardingen. Een openlucht kunstmanifestatie voor jong en oud waar de bezoekers actief kunnen deelnemen aan diverse workshops, demonstraties en waar ze kunnen genieten van de vele presentaties van kunstenaars en muzikanten. Voor de kinderen is er circus Kabel en schilderen van circus op een groot doek van 175 x 350 cm. 

De Lijnbaan leent zich uitstekend om lekker ontspannen te genieten van de vele kunstattracties zoals Plein Air schilders, portrettekenen met Liesbeth de Kruijf, bloemen schilderen met Nelie Meininger of Raku stoken met Paul Doest. Ook is er op zaterdag een workshop monotype van cursisten etsen van Kade 40. 

Daarnaast heeft het kunstfestival een mooie line up voor wat betreft de muziek. Op zaterdag speelt Ogen Dicht, Jacques Mees & Friends, Lets be Gypsies en Kees Kortleven & Ron Boers. Op zondag treden op: Ratko Zjaca Trio, DROOG 5 en aansluitend draait Leo IJdo plaatjes als de DJ Nachtburgemeester. Bambata geeft een workshop Afrikaanse percussie en Villa Voice geeft een uitvoering met het kinderkoor.

Naast de muziek, kunst, keramiek, toegepaste kunst en plein air schilderen is er ook plaats voor een drankje en gezellig samenzijn. 

Voor nadere informatie:
Cees Eykelenboom
06-40877865Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date