Mooie optredens tijdens het Stadsterras!

19-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Hét tweemaandelijkse theater- en muziekfestival voor de hele familie, waarin professioneel en lokaal (cultureel) aanbod samensmelt, komt op zondag 28 januari weer naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Tussen 13.30 en 17.30 uur is er in het hele theater van alles te doen. Van vele verschillende muziekoptredens, cabaretshows, diverse workshops tot spel- en knutselactiviteiten, lekkere drankjes, hapjes en leuke ontmoetingen.

Comedy KaFé
Ook dit seizoen prijkt het Comedy KaFé weer vol trots in het programma. Deze middag is het podium voor Pieter Jouke, Roel Verburg, Ruud Smulders en een nog nader te bepalen rookie, een goede nieuwkomer. Pieter Jouke, bekend van Padoem Patsss op NPO3 van BNN-VARA en schrijver voor VPRO Zondag met Lubach, staat op vrijdag 9 maart nogmaals op het podium van de grote zaal. Het perfecte moment voor een preview! 

Tijdens de Comedy KaFé verandert de Harmonie in een gezellig stand-upcafé, waar de bitterballen en drankjes besteld kunnen worden aan de bar. Ga lekker zitten en lach! Comedy KaFé vindt om 15.00 uur plaats op het toneel van de Grote Zaal, kaarten €14,00. 

Daisy Cools
De muzikante Daisy Cools staat bekend om haar Europese sound die ze heeft gekregen door in verschillende landen te wonen, liedjes te schrijven en op te treden. Als klein meisje droomt Daisy er al van de wereld over te reizen en muziek te maken. Ze groeit op in Vlaardingen waar haar vader bijna non-stop de muziek van de band The Kinks met frontman Ray Davies draait. Daisy’s liedjes kenmerken zich door het contrast tussen de vrolijke melodie, sfeervolle gitaarpop en de vaak wat donkere teksten. 

Daisy Cools treedt op om 14.00 uur in de Harmonie, u betaalt een combiprijs van €7,50 waarmee u toegang krijgt voor het optreden van Daisy Cools en singer songwriter Antoinette van der Weerdt. 

Antoinette van der Weerdt
Een poppy sound, catchy teksten, de klassieke singer-songwriter met een vernislaagje rock. Laat je meevoeren op de eigen gecomponeerde noten en teksten van deze pittige dame! Antoinette heeft een eigen repertoire, haar eigen sound en inmiddels veel eigen geschreven liedjes. Die brengen haar van podium naar festival, van huiskamer-concert naar het muzikale feest. Antoinette heeft op vele podia gestaan van Roermond tot Rotterdam en van Hasselt tot Den Haag. Ze herbergt een mix van Miss Montreal en Anouk met een extra vleugje vrolijkheid en spring in het leven. 

Antoinette van der Weerdt treedt op om 16:00 uur in de Harmonie, u betaalt een combiprijs van €7,50 waarmee u toegang krijgt voor het optreden van Antoinette van der Weerdt en muzikante Daisy Cools. 

Het belooft weer een gezellige zondagmiddag te worden voor jong én oud, wees welkom! Alle activiteiten en optredens van het Stadsterras zijn gratis toegankelijk, enkel voor de professionele voorstellingen Daisy Cools (14.00), Comedy KaFé (15.00 uur) en Antoinette van der Weerdt (16.00) is een betaald kaartje vereist. 

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd