Multicultureel Festival 2016

02-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar organiseert Vele Vlaardingers Eén Huis in het kader van de Geuzenmaand een fantastisch Multicultureel Festival in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Onbekend maakt onbemind, en daarom willen wij elkaar beter leren kennen in Vlaardingen. Het Multicultureel Festival is een mooie positieve manier om mensen van alle culturen met elkaar te verbinden. Het wordt dan ook een verbindende en inspirerende avond die mogelijk wordt gemaakt door tientallen vrijwilligers.

Artiesten, lekkernijen, traditionele kleding en prachtige acts uit alle windstreken van de wereld. Dans mee op swingende Turkse muziek. Proef heerlijke hapjes uit Azië en bewonder de prachtige kleding uit Afrika en het Midden-Oosten. Maak een wereldreis door allerlei culturen in een overvolle zaal met heerlijke hapjes en een spetterend programma.

U wordt muzikaal ontvangen op vrijdag 18 maart 2016 vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start het programma.

Kaartjes zijn voor 5 euro verkrijgbaar via de website van stadsgehoorzaal.nl  en Vele Vlaardingers Eén Huis aan de Hoogstraat 155. Voor meer informatie: vveh.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date