Museum Vlaardingen kandidaat Erfgoedparel 2022

19-10-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het project ‘Herwaardering collectie Museum Vlaardingen’ is genomineerd voor de Erfgoedparel 2022! De Erfgoedparel is een teken van waardering voor het vele goede werk dat vrijwilligers doen bij musea, archieven, molens, kastelen of andere erfgoedinstellingen in Zuid-Holland. Museum Vlaardingen is één van de vijf finalisten.
 
Bij het herwaarderingstraject zijn veel vrijwilligers betrokken. Zonder de inzet en betrokkenheid van deze vrijwilligers zou Museum Vlaardingen dit ambitieuze, kostbare en belangrijke project niet kunnen uitvoeren. De betrokken vrijwilligers waarderen het dat ze op deze manier echt een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan de corebusiness van het museum. Bekijk hierboven het filmpje over het project.

De Erfgoedparel wordt toegekend door het Erfgoedhuis Zuid-Holland, een provinciaal instituut dat zich inzet voor het behouden, benutten en beleven van het cultureel erfgoed van Zuid-Holland. Dat doet het met een breed scala aan middelen en activiteiten, zoals publicatie, educatie, projecten etc.
 

STEMMEN

Wil jij (ook) dat Museum Vlaardingen de Erfgoedparel 2022 wint? Stem dan vóór 1 november op Museum Vlaardingen!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date