Categorieën

Service

Museum Vlaardingen zoekt vrijwilligers

Museum Vlaardingen zoekt vrijwilligers
Uit

Museum Vlaardingen zoekt vrijwilligers

  • Redactie
  • 23-01-2019
  • Uit
Museum Vlaardingen zoekt vrijwilligers
VLAARDINGEN - De komende jaren ontwikkelt Museum Vlaardingen zich tot een culturele en historische hotspot in de stad Vlaardingen. Met mooie tentoonstellingen, swingende evenementen en creatieve activiteiten voor alle Vlaardingers en mensen uit de omgeving. ‘Leven met water’ staat in alles wat we doen centraal. Vele vrijwilligers steken elke dag hun handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat Museum Vlaardingen een prachtige plek blijft voor de vele bezoekers. Ook na de brand vorige week hebben we weer gemerkt hoe belangrijk de inzet van vrijwilligers is voor het museum, en hoe belangrijk het museum is voor de stad. 

Visitekaartje van het museum
Wij zoeken meerdere vrijwilligers voor de publieksbalie om samen met andere vrijwilligers de publieksbalie van Museum Vlaardingen te draaien. Zij zijn hiermee het visitekaartje van het museum. Lijkt het je leuk om 2 tot 8 dagdelen per maand in het museum te werken? Je werkt samen met andere vrijwilligers aan het culturele klimaat in de stad en krijgt er vele gratis activiteiten voor terug. 

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie over de vacature op www.museumvlaardingen.nl of neem contact op met Annet van der Vat, coördinator vrijwilligers bij Museum Vlaardingen via e-mail [email protected] of telefonisch via 010 - 434 87 22. Binnenlopen in het museum kan natuurlijk ook.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →