Categorieën

Service

Muziek in de Harmonie met Kim Hoorweg

Muziek in de Harmonie met Kim Hoorweg
Uit

Muziek in de Harmonie met Kim Hoorweg

  • Redactie
  • 14-01-2015
  • Uit
Muziek in de Harmonie met Kim Hoorweg

VLAARDINGEN -De Stadsgehoorzaal en het Zomerterras presenteren iedere derde zondag van de maand een intiem concert, goed gezelschap, een mooi glas wijn en een lekker hapje. Deze concertserie is voor muziekliefhebbers en levensgenieters! Op zondag 18 januari met Kim Hoorweg & Codarts Bigband onder leiding van Ilja Reijngoud. 

Kim Hoorweg is één van de veelzijdigste vocalisten van Nederland. In haar jonge leven heeft ze al een hele carrière achter de rug. Ze maakte solo-albums en trad op met onder andere het Metropole Orkest. Kim Hoorweg trad op gerenommeerde podia op zoals Bimhuis, Lantaren-Venster en het Concertgebouw en is met haar eigen programma’s te zien geweest in de theaters (ook de Stadsgehoorzaal!) en alle gerenommeerde festivals zoals The Hague Jazz en North Sea Jazz.

De Codarts Bigband (Rotterdams Conservatorium) is één van de beste in zijn soort en herbergt de meest talentvolle jonge jazzmusici. De bigband staat bekend om het avontuurlijke repertoire: van modern tot Braziliaans, van Afro Cuban tot Flamencojazz, altijd met lef gespeeld en met vernieuwing geïnterpreteerd.

Trombonist en componist Ilja Reijngoud is zonder twijfel de grote motor achter de geoliede muzikale machine Codarts Bigband. Als trombonist is hij bekend van onder andere Nueva Manteca,  The Houdini’s, The Dutch Jazz Orchestra. En zijn eigen Ilja Reijngoud Quartet. Als componist schrijft hij voor het Metropole Orkest, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 

‘Ontmoeting’ is het sleutelwoord bij de Muziek in de Harmonie-reeks. Ontmoet vrienden en bekenden, andere levensgenieters en talentvolle musici. De Harmonie is speciaal voor deze concertserie ingericht met tafeltjes en stoeltjes.De concerten zijn nooit hetzelfde, maar altijd van kwaliteit. Of het nu gaat om klassiek, jazz of wereldmuziek. In de pauze geniet u van een heerlijk glas wijn speciaal uitgekozen door de vinoloog van wijnspecialist Knaap Wijnen en natuurlijk ook met een heerlijk bijpassend hapje.

Muziek in de Harmonie is op zondag 18 januari 2015 te zien om 14.00 uur  in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 12,50. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010 - 434 05 00 (van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur).

Steenvaria B.V.

Heliniumweg 12, Vlaardingen

Meer over Steenvaria B.V. →