Categorieën

Service

Muziekcafé Ouroboros op Vlaardingen24

Muziekcafé Ouroboros op Vlaardingen24
Uit

Muziekcafé Ouroboros op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 17-06-2014
  • Uit
Muziekcafé Ouroboros op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Muziekcafé Ouroboros op Onze Bedrijven. Lekker even een terrasje pakken op de oudste winkelstraat van Vlaardingen? Of gezellig samen een biertje drinken en genieten van live muziek? Bij Muziekcafé Ouroboros aan de Hoogstraat 157 kun je hiervoor prima terecht!

Eigenaar Tuncay Canta zit het ondernemen in het bloed en weet goed wat er nodig is voor een avondje onbekommerd uitgaan: gastvrijheid, een ontspannen sfeer en een uitgaansgelegenheid die meer biedt dan alleen een lekker drankje of hapje. Muziekcafé Ouroboros heeft een eigen podium waar maandelijks verschillende bands of solisten optreden. Eerder was de tweemansformatie ‘Skinny Living’ uit Engeland al eens te gast, nog voor deze definitief door de grotere podia geboekt werd. Dit is een typisch voorbeeld van wat je bij Muziekcafé Ouroboros kunt verwachten: nieuwe, veelbelovende bands, maar ook de meer gevestigde namen komen hier geregeld 'aan de bak'.

Tuncay Canta: ,,Met mijn team heb ik hard gewerkt om te komen waar we nu zijn en met succes. Muziekcafé Ouroboros is inmiddels een uitgaansgelegenheid voor een brede doelgroep, voor pure muziekliefhebbers maar ook voor gezelschappen die samen in een prettige omgeving ongestoord uit willen gaan. Daarnaast kun je bij grote sportevenementen hier ook live meekijken op het grote beeldscherm in de zaak We gaan echter nu niet achterover leunen, maar houden zeker in de gaten waar klanten behoefte aan hebben. In onze muziekprogrammering proberen we dan ook nieuwe, nog relatief onbekende bands en trends te signaleren. Hou vooral onze maandagenda in de gaten op onze Facebookpagina en op Vlaardingen24.

Beter Bed

Gerard Burgerlaan 18, Vlaardingen

Meer over Beter Bed →