Muzikaal onthaal en BBQ in Prikkewater

23-08-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Zondagmiddag 27 augustus is er in Partycentrum Prikkewater aan de Koningin Wilhelminahaven een speciale editie van de show Muzikaal Onthaal met de titel "After Summer Barbecue". Dit wordt een show met in de pauze een barbecue voor alle aanwezigen. Tijdens de showtijden zullen voor U optreden Jan Terhell, een zanger met Elvis Presley repertoire, Daisy Boelhouwer, voormalig zangeres van Boney M, Patrick Palm, Javi Escalera en als afsluiter Jan Jansen. Jansen is een artiest die zeer geliefd is in Rotterdam en omstreken maar ook in Benidorm waar hij 's winters optreedt en woont. Hij maakt ook deel uit van de Benidorm Toppers. Alle artiesten zullen zich tussen het publiek begeven tijdens de BBQ, waaraan ook zij deel zullen nemen. Uiteraard zal gastvrouw Rita Young presenteren en zelf ook zingen.

Het buitenterras is overdekt, dus de weersomstandigheden zullen dit evenement niet verstoren. Er kan zowel buiten als binnen gegeten worden en de barbecue wordt per persoon uitgeserveerd.

Kaarten voor de show inclusief barbecue kosten slechts 15 euro p.p. Reserveren is wel noodzakelijk. Zaal open: 15.00 uur. Einde 20.00 uur.

Reserveren telefonisch: 06-53 766 126 of mail naar jan@ritayoung.eu 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date